Valentin napi akció!Kamagra pezsgőtabletta 100 mg* Csak korlátozott ideig.

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

A megrendelő adatait Te adod meg, mi nem fogjuk ellenőrizni, ezért semmi akadálya annak, hogy álnévvel rendelj. Arra azonban mindenképp figyelj, hogy a Magyar Posta által kínált szállítási módok estében a csomag átadásakor gyakran ellenőrzik az átvevő személyt. Az álnév emiatt problémát okozhat. Álnév esetén válaszd a csomagautomatát!
 • Ez egyáltalán nem igaz!
 • Rengeteg olyan használó van, akik szeretnék más szintre terelni szexuális életüket. Hosszabban tartó együttlétek, fokozottabb vágyak.
A csomagot 100%-os diszkrécióval kezeljük, teljesen jelöletlenek, semmi nem utal a tartalomra!
 • Tájékozódj független fórumokon, olyan helyeken, ahol az embereknek nincs érdekük reklámozni.
 • Óvakodj azoktól a termékektől, ahol vélemények és leírás alapján túlzottan erősek a mellékhatások.
 • Minél régebben található egy termék a piacon annál valószínűbb, hogy megbízható! Ha több éve jelen van a készítmény, nagy eséllyel már ellenőrizte többször a NÉBIH.
 • Kezeld fenntartással a túlzó ígéreteket! (több napon át tartó merevedési ígéretek)
Nálunk kezelhető rendelése utánvétellel. Ez esetben csak és kizárólag kézhezvételkor kell fizetnie, minden előre fizetés nélkül!
A mai stresszes világban a nőknél is előfordul a libidó csökkenése, ezt legtöbbször frigiditásnak tituláljuk. Kiváló termékek vannak azonban, amik a női vágyakat is újra ébresztik.
Ahhoz, hogy a potencianövelő gyógyszerek kifejtsék a hatásukat, megfelelően stimulált szexuális állapot szükséges. Ez azt jelenti, hogy egyik készítmény sem nyújt segítséget az alacsony libidóval járó szexuális problémák esetén. Szintén nem nyújt megoldást a potencianövelő tabletta számos olyan esetben, amikor a nemi szervek komolyabb eltérései állnak a problémák hátterében. Az esetek többségében azonban a merevedési zavar jól kezelhető gyógyszeres úton, a vérellátás, a simaizomzat szabályozásán keresztül. Hogy biztos választ kaphasson, mindenképpen érdemes urológus szakorvost felkeresnie. Ahhoz, hogy minden esetben a legmegfelelőbb kezelési módot választhassa szakorvosunk, elengedhetetlen a korrekt diagnózis felállítása, amelyet alapos vizsgálatok (pl. laboratóriumi tesztek, képalkotó vizsgálatok, éjszakai merevedés vizsgálata, szervet érintő egyéb kiegészítő vizsgálatok, stimulációs tesztek, szövettan) kell, hogy megelőzzenek. Nagyon sok pár életében okoz feszültséget, ha nem kielégítő a szexuális életük, ugyanakkor a merevedési zavar legtöbbször kezelhető probléma. Ne hagyja, hogy a potenciazavar negatívan befolyásolja párkapcsolata minőségét, kezeltesse időben! Napjainkban ehhez már többféle korszerű készítmény is rendelkezésre áll, ami a férfiak segítségére lehet.
1-2 munkanap! Számunkra a gyors kiszolgálás FONTOS! Így azon vagyunk, minél előbb élvezd a termékek jótékony hatását!
 • A szexuális tevékenység egy közepesen intenzív testmozgásnak, „kardioedzésnek” is tekinthető. A szexuális aktus során fokozódik a szívműködés, emelkedik a pulzusszám, felgyorsul a vérkeringés, és nő a légzésszám is.
 • Serkenti az agyi működést.
 • A szexuális teljesítmény során kalóriát égetünk el, így a szex segít a testsúlycsökkentésben, és izomzatformáló hatása is van.
 • A szex során fokozódik a szervezet hormontermelődése.
 • Erősíti az immunrendszert.
 • Afrodiziákumnak nevezzük azokat az ételeket, italokat és egyéb szereket, amelyek fokozzák a nemi vágyat. Ilyen például az ánizs, az avokádó, a fahéj, a csokoládé, a szerecsendió és a gyömbér.