Valentin napi akció!Kamagra pezsgőtabletta 100 mg* Csak korlátozott ideig.

Férfiak fizikai problémákkal

Merevedési zavar

Férfiak fizikai problémákkal

Amint azt korábban már említettük, a fizikai problémákkal küzdő férfiak hajlamosabbak a merevedési zavarra. Olyan betegségek, mint a vesebetegségek, a krónikus alkoholizmus, a szklerózis-multiplex, a magas vérnyomás, a merevedési zavarok akár 70% -át is okozhatják. Ne felejtsük el a cukorbetegséget, amely a megbetegedések 35-55 százalékáért felelős.

Férfiak és pszichológiai tényezők

Azok a férfiak, akiket sok stressz és feszültség ér, valamint depresszióval és alacsony önbizalommal rendelkeznek éppúgy hajlamosak a merevedési zavarokra.

A férfiak életmódja

A dohányzás, az elhízás, vagy más rossz szokások is okozhatnak merevedési zavarokat. Ez különösen azért van így, mert ezek a feltételek hátrányosan befolyásolják a vénák véráramlását.

Merevedési zavar kezelése

Mivel a merevedési zavarok bármelyik korosztálynál jelentkezhetnek, szerencsére minden korosztály esetében kezelhetők is. A kezelés hatása önmagában azonban a férfi korától függ. Először is, a férfinak fel kell ismernie, hogy valamin változtatnia kell, mégpedig a jó irányba! Jó, ha felhagy minden olyan gyógyszer szedésével (ha van ilyen), ami káros hatással lehet az erekcióra és az egészségre. Ezután muszáj, hogy változtasson az életmódján – megéri egészségesebben élni! És végül megéri kipróbálni a természetes készítményekkel való kezelést, például az erekciónövelő tablettákat.