Valentin napi akció!Kamagra pezsgőtabletta 100 mg* Csak korlátozott ideig.

A merevedési zavar minden korosztályt fenyeget?

Szexi pár

A merevedési zavar minden korosztályt fenyeget?

Manapság a férfiak próbálkozhatnak ahogyan csak akarnak, a merevedési zavar váratlanul és minden korosztályt érintve jöhet. Ha nehézségek merülnek fel, mindig van megoldás is. A merevedési zavar, vagy impotencia komoly probléma a férfiaknál, amelyet hatékonyan és nagyon gyorsan kell megoldani. Cikkünk következő részében részletesebb információt adunk a merevedési zavarokról, valamint azokról a férfiakról, akik a legtöbben szenvednek benne.

Idősebb korban lévő férfiak

Az idős férfiak merevedési zavarainak fizikai okai vannak. Leggyakrabban sérülések, betegségek, valamint gyógyszerek és tabletták mellékhatásaként jelentkezik. Nagyon veszélyes a péniszhez vezető idegek sérülése, amely megbénítja a tökéletes véráramlást a nemi szervekbe. Bizonyított, hogy a problémák a növekvő életkorral egyre csak gyarapodnak. A 40 éves férfiak 10 százalékát, a 65 éves férfiak egészen 25 százalékát érinti. Az erektilis diszfunkció azonban nem feltétlenül kapcsolódik a férfiak öregedéséhez.

Merevedési zavar és fiatal férfiak

Ha azt gondolja, hogy az erektilis diszfunkció a fiatal férfiakat nem érinti, nagyon is téved. A magas vérnyomás, a cukorbetegség, a szív- és érrendszeri betegségek még fiatal korban is okozhatnak erekciós problémákat. A merevedési zavarok a férfiak minden korosztályát érintik. Nem számít, hogy a férfi 20, 40 vagy akár 60 éves, életkortól függetlenül sajnos minden korosztály szenvedhet benne!